2015. március 7., szombat

Díjat kaptam!! :)))



A csodás blueeyesgirl megajándékozta a blogot a legelső díjával - hálás köszönet érte, nagyon cuki vagy!! Nagyoooon örülök nekiii, azért is, mert az ilyen kérdések megválaszolásakor én is kicsit többet tudok meg magamról, és olyanokon gondolkozok, amik eddig egyáltalán eszembe sem jutottak. Nagyon édes vagy, hogy megleptél vele. :3




11 dolog, ami én vagyok:


  1. Holnap keresztelőre megyek. Az unokatestvérem kisfiának leszek a keresztanyukája. Kicsit azért félek, de nem nagyon. Meg van egy tök jó kis ruhám is hozzá ^^
  2. Most éppen nagyon kéne tanulnom a keddi szótanzéhámra, de annyira nem vesz rá a lélek, hogy még. >.> Valahogy most nem tartozik az érdeklődési körömbe a szókészlet csoportosítása és változása...
  3. Mindig olyan kis vicceseket álmodok. A múltkor például Misha Collins Magyarországra látogatott, hogy részt vegyen a Hal a tortán-ban, és folyékonyan beszélt magyarul. Mikor megkérdeztük tőle, hogy miért tanult meg így a nyelvünkön, azt felelte, hogy mert érdekelték a repülőalkatrészek nevei magyarul :'D, aztán úgy 20 fannal (köztük persze velem) sétálgatott a Deák téren, ahol hirtelen találtak egy bombát a föld alatt. De aztán Misha meg West már hazarepültek,
  4. Gimiben is kollégista voltam, és úgy hiányzik, hogy reggel 6:50kor megszólaljon a hangoson keresztül a MorningShow és Sebestyén Balázs. 
  5. Nem vagyok oda a sci-fiért, de nemrég elolvastam egy sci-fit, aminek valami eszméletlen, milyen jó sztorija volt. (Szerintem simán jó filmet lehetne belőle csinálni amúgy.) Csak kár, hogy nem túl irodalmi és a karaktereknek sem igazán van személyiségük.
  6. Egyszer amikor német cserediákok voltak nálunk, egy éjszaka az én csajom mellett nálunk aludt Peter is, aki zoknistul-gatyástul aludt és egész este a Pokémon főcímdalát dúdolta.
  7. Imádom megsimizni a békák hátát.
  8. Egyszer németóra előtt játszottam az üvegemmel, amiben még csomó víz volt. Nem vettem észre, hogy nincs rajta a kupakja, így telibe öntöttem az ölemet. Bejön a Feribácsi, rámnéz, és teljesen hétköznapian megkérdezi: "Inkontinencia?"
  9. Tegnap szinte egész nap Nightwisht hallgattam. Jézusom, hát Tarja hangja, az azért volt valami. A zenekar sosem lesz már ugyanaz, mint mikor még ő volt az énekesnő.
  10. Ha már Nightwish: nem hagyhatom szó nélkül a gyönyörű dalszövegeiket és a még gyönyörűbb instrumentálisaikat; hihetetlen amit ez a Tuomas kölök művel a tehetségével.
  11. Hiányzik a Supernaturalból Kevin. :(
Kérhetem Tuomas bácsit a születésnapomra?


A drága-cuki blueeyesgirl kérdései hozzám:

  1. Van kedvenc zenei stílusod? Milyen dalokat hallgatsz íráshoz?

    Odavagyok a szimfonikus metálért, ezen kívül nagyon szeretem az indie-t, a punkrockot, a klasszikusokat... úgy őszintén szólva nagyon sokfajta zenét szeretek, csak a rapet és az ilyen kétgombotnyomogatós-techno zenéket nem. Íráshoz legtöbbször lassú és/vagy instrumentális dalokat hallgatok.

  2. Mennyire vagy jó fekete-fehér igen-nem játékban?

    Szerintem egész jó vagyok.

  3. Időutazhatsz, de csak két lehetőség áll előtted: a világ születését vagy a világ végét néznéd meg? Miért?

    Bár a világ nem fog megszűnni, de lehet, hogy az ember kihal majd egyszer - tök menő lenne megnézni azt, hogy mi történik a porigrombolt-növényekkel benőtt ex-felhőkarcolókkal meg ilyesmik.

  4. Melyik nép mitológiája fog meg a legjobban és miért?

    Görögök. Hát ember, hogy ezek az istenek miket össze nem bénáztak. Meg az a sok baromijó mondakör. Komolyan. A kedvenc sztorim a Pygmalión-monda, amiben a csávó elzárkózik a külvilágtól, készít egy szobrot a számára tökéletes nőről, imádkozik asszem Athénéhez, vagy Aphroditéhoz már nem is tudom, és a szobor egyszer csak életre kel. Szerintem hihetetlen jó. Ebből egyszer tartottam egy töri kiselőadást is.

  5. A legutóbbi slashfictionöd egyik férfi főszereplője beállítana hozzád azzal a hírrel, hogy gyermeket vár. Hogyan reagálnál a helyzetre?

    Az mpreg történetek bizarrak. Valószínűleg rácsapnám az ajtót a terhes Casre és kínosan húznék egyet a vodkásüvegből. 

  6. Mi volt a legfurcsább párosítás, amivel találkoztál/amit magadnak találtál ki?

    A legfurcsább amivel találkoztam egy Dobby/Bellatrix fic volt, hát na. Hadd ne részletezzem. Magamnak szerintem nem találtam ki fura párosítást még.

  7. Szuperhős vagy. Mi lenne a képességed és mit kezdenél vele?

    Teleportálnék. És bejárnám az egész világot. 

  8. Milyen napszak és hely felel meg neked a legjobban az íráshoz?

    Nincsenek ilyen speciális igényeim; amikor megszáll az ihlet, írok délután a vonaton, éjjel a szobám csücskében, délelőtt egy-egy unalmasabb előadáson. 

  9. Pedáns vagy vagy rumlis? Mennyire zavar, ha nincs rend körülötted?

    Na, ez egy érdekes kérdés. Például itthon én felporszívózom az egész házat, meg megcsinálok csomó házimunkát, de két életbe telik, mire ráveszem magam, hogy a szobám is kinézzen valahogy. A koleszban pedig általában akkor rakom rendbe az asztalomat, ha 1) tanulnom kéne; 2) keresek valamit, például a kulcsomat és azt feltételezem hogy a romok közt megtalálom; 3) rettentően unatkozok. Ez az egész azért fura, mert a szűz horoszkópúak állítólag nagyon rendmániások. Hát köszönöm szépen, de nem vagyok. :D

  10. Van egy zenekarod. Milyen stílusban játszanátok, mi lenne a neve a bandának?

    Szimfonikus metált, a banda neve "Sárkány brit akcentussal" lenne a Hobbit nyomán.

  11. Megszállott-e vagy?

    Igen. Határozottan.


Kérdéseket ajándékozok: yaminak, mert ő egy dinnyésfagyi; GyilkosKoalának, mert ő Teen Wolfokat is ír!!4!; valamint rivernek, mert határozottan megérdemli. Fogadjátok szeretettel a kérdéseimet. :)

Amikre kíváncsi vagyok:
  1. Mi volt az a zenekar/dal, amiért oda- és vissza voltál egy évvel ezelőtt?
  2. Egy közepesen ciki emlék?
  3. Van fóbiád? Ha igen, mi?
  4. Hiszel a természetfelettiben?
  5. Ha kirándulni vihetnél egy személyt (élő vagy holt, esetleg szereplő), ki lenne az, és hová mennétek?
  6. Mi az a házimunka, amit utálsz?
  7. Van háziállatod? Mi a legidegesítőbb, egyben mégis talán cuki dolog, amit csinálni szokott?
  8. Mi a háttered a telefonodon?
  9. Mi a véleményed a magyar népdalokról, néptáncról, úgy összességében a népi kultúránkról?
  10. Mesélj a mostani kedvenc könyvedről/filmedről!
  11. Mi a legboldogabb gyerekkori emléked?
A kérdéseket bárki megválaszolhatja kommentben, aki kedvet érez rá. Minden kis adatra kíváncsi vagyok. :))



U.i.: Ígérem mostmár lesz új friss fanfiction. Egy csomó félbehagyott pihen különböző mappákban, és ez bosszant már.

2 megjegyzés:

  1. "...GyilkosKoalának, mert ő Teen Wolfokat is ír!!4!; " DETÜNDÉRVAGY. Istenem. Köszönöm. ;u; Megsúgom, hogy a zenekarodnak tuti a rajongója lennék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :3 (akkor meg is alapítom a bandát. :P)

      Törlés