2015. július 25., szombat

- Blogger? - Jelen!



Most akkor élek, halok, mindkettő vagy egyik sem? (ikszelje be a megfelelőt.)

Rövidke helyzetjelentés, miért is voltam távol, és miket is forgatok a fejemben.




Az igazság az, hogy lett volna időm rendszeresen írni, és ötleteim is voltak. Csak valahogy nem akarták a szavak magukat szép sorokba rendezni a megnyitott (és üres) word-dokumentumban. Ami persze megesik, de azért néha kellemetlen kicsit.

De tényleg, majdnem egy egész A4-es elfoglalnak egy füzetemben az ötleteim fanfiction-téren. És közülük alig van olyan, amiből akár egyetlen szó is megszületett.

Ebben a keserű időszakban, mentségemre szóljon: rengeteget olvastam. Ami azért is jó, mert szépen fogynak az elolvasandó kötetek a Könykihívásos listámról.

Meg filmeket is néztem, bizony. És rajzoltam.

[tehát nagyjából mindennel foglalkoztam, csak az írással nem. heh]

Tyler módján és is csak Dylanbe kapaszkodva, félálomban éldegélek


Ami pedig az ötleteket illeti, itt van néhány:


  • Dorian Gray modern AU; Basil profi fotós, Dorian szabadbölcsész-hallgató. Természetesen Basil tökéletes modellre vágyik, akire rá is talál egy házibuli keretében.
  • egy könnyed Piton/Lupin; a 3. könyv keretében, valakinek meg kellett főznie a bájitalt minden holdtöltekor, valakinek csitítgatnia kellett a gyengélkedő professzort, valakinek vigyáznia kellett rá...
  • Boka/Áts Feri; összetalálkoznak nem sokkal Nemecsek halála után a Duna partján.
  • Sam és Castiel túrázni indulnak; persze Dean csak szánakozva forgatja közben a szájában a pite-falatot.
  • Sciisac (új ship, jó ship); Scott hivatásos állatorvos, aki azt veszi észre, hogy Isaac kutyusának egyre sűrűbben van találkozója vele.

Egyelőre ezek azok, amik puszta gondolatnál többet is járkáltak a képzeletemben. Nem mondom, hogy hamarosan, de valamikor egyszer csak megjelennek majd az oldalon kész formában is.

Egyébként a drága blueeyesgirltől kaptam egy díjat, amit néhány napon belül ki is fogok szépen tölteni. :)




Bármiféle hozzászólásnak vagy chat-megszólalásnak mindig nagyon örülök ám :3 (elég egy suttogás, ahogy Misha tolmácsolja)

Nem tudok mást hozzáfűzni ehhez a gyors bejegyzéshez - see you soon!


Byebye.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése